Online vásárlás. Ipari és háztartási gépek, berendezések. Alkatrész csere. Fűtéstechnika. Laptop szerviz Budapest.

szolgáltatás - termék - online vásárlás

Laptop javítás Budapest

Használja és javíttassa számítógépét korlátozás nélkül

marketing
- notebook szerviz: laptop javítás, alkatrész csere és vásárlás. dell akkumulátor, asus töltő, google helyezés javítás -

Laptopjavítás Budapest - szervizi szolgáltatások

laptop-konyv.jpg

Szabad információáramlás - széles sávú internet hozzáférés - korlátlan laptophasználat

Szlogen: Laptop használat és javítás kompromisszumok nélkül

Az idei évben is óriási piacot hódítottak meg a noteszgépek Magyarországon. Diákok, mérnökök, üzletemberek, tanárok, grafikusok, üzletkötők, ingatlanosok, orvosok és szinte az összes többi szakma képviselői számára a mindennapi élet része lett a megfelelő laptop. Azonban a mindennapi használat során - mivel hogy műszaki cikkről van szó - egy részük meghibásodik.

Budapestem és az agglomeráció területén élők szerencsés helyzetben vannak, ugyanis a városban található a régió legnagyobb forgalmú három szervize: az Arvisura, a Piréz és a Google. Mindhárom üzemeltetője a PR-cikk Kft. A notebookértékesítésen kívül - melyben óriási tapasztalata van a cégnek – a hordozható számítógépek javításában is az élen járnak, piacvezetők. A Google keresőben a cég weboldalai az első helyen szerepelnek a laptop szerviz, laptop kijelző, notebook akkumulátor stb. kulcsszavakkal.

A cég hivatalos szervize és redisztributora a következő márkáknak:

  • Asus
  • Lenovo (IBM)
  • Fujitsu Siemens
  • Toshiba
  • Dell
  • HP
  • Apple

A fenti márkák tulajdonosai nyugodtan hozhatják ide meghibásodott eszközeiket, szakembereik a gyártók által elvárt vizsgákkal, szakminősítésekkel rendelkeznek és a előírt minőségbiztosítási rendszereknek megfelelően járnak el a javítás során.

A szervíz ugyanakkor márkafüggetlen is, így bármilyen egyéb típus és modell javítását is vállalják a szakemberek a javítóműhelyben.  

Természetesen garanciaidőn túl is vállalják gyártótól függetlenül a noteszgépének javítását. Íme a legjellemzőbb hibák és hozzávetőleges szervizáraik:

  • betört kijelző cseréje: (10.000. – 70.000. Ft)
  • tápcsatlakozó törés javítása (10.000. – 20.000. Ft)
  • merevlemez problémák (5.000. – 20.000. Ft)
  • töltő meghibásodása (2.000. – 15.000. Ft)
  • operációs rendszer hibája, újratelepítése (4.000. – 12.000. Ft)
  • vírusirtás (4.000. – 8.000. Ft)

A javításokon kívül gyakori feladat a régebbi hordozható számítógépek feljavítása és preventív átvizsgálása, mely jellemzően a memória bővítését, a laptop tisztítását (javasolt félévente) és vírusirtást, perifériák, kiegészítők telepítését és beszerelését jelenti.

Az átlagos bevizsgálási idő egy napon belüli, a javítás pedig az alkatrész rendelkezésre állásától még egy munkanappal hosszabbítja meg azt az időt, amit kedvenc laptopunk nélkül kell eltöltenünk.

Forduljon Budapesten bizalommal a laptopszerviz munkatársaihoz Dell akku csere és Asus töltő vásárlás vagy más akció esetében.

Nemcsak az eszközöket, javítani a honlapok Google keresőpozícióit is szükséges.

A bejegyzés trackback címe:

https://service.blog.hu/api/trackback/id/tr7513694442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása