Online vásárlás. Ipari és háztartási gépek, berendezések. Alkatrész csere. Fűtéstechnika. Laptop szerviz Budapest.

szolgáltatás - termék - online vásárlás

Asus FX503VM gamer laptop

marketing
gamer laptop bemutatása - az Asus FX503VM alkalmas minden új videojáték futtatására - Intel Core i7-7700HQ processzor, 6 GB-os GeForce GTX 1060 grafikus vezérlő, 60 Hz-es 1920 × 1080 pixel felbontású képernyő, HDD / SSD -

Az Asus FX503VM notebook áttekintése

A számítógépes játékok kedvelői valószínűleg jól emlékeznek az Asus FX502VM notebookra, amely kiegyensúlyozott teljesítményével, valamint baráti árával hívta fel magára a fegyelmet. Ebben a cikkben ennek utódját az Asus FX503VM laptopot vesszük közelebbről szemügyre. Az újabb verzióról röviden annyit mondhatunk, hogy a korábbi Asus FX502VM változat, csak új csomagolásban.

Felépítés, felszereltség: processzor, videokártya

A tárgyalt gamer pc az elődjéhez hasonlóan erőteljes teljesítményű, amelyet egy Intel Core i7-7700HQ processzor és egy 6 GB-os GeForce GTX 1060 grafikus vezérlő biztosít, ami a legújabb videojátékok futtatására is alkalmas. A laposabb pénztárcájú vásárlóknak Core i5-7300HQ CPU-val ellátott és GeForce GTX 1060 3GB valamint GeForce GTX 1050 2GB/4GB konfigurációjú FX503-asok állnak rendelkezésre.

asus-laptop-szerviz-bp.jpgAz FX503-as külsőleg jelentősen eltér elődjeitől. Először is agresszív külső dizájnja egy jóval drágább GL503-ast feltételez. A gyártó költségkímélés címén úgy döntött, hogy csiszolt alumíniumra hajazó műanyag házba építi be az ultragyors belsőt. A fekete színű - de egyéni igényre más színben is megvásárolható - notebook fedelének külsejét felosztó 4 ferde vonal izgalmas, figyelemfelkeltő külsőt kölcsönöz számára.

A kijelző stabilan rögzül az alsó házhoz. A két zsanér 135 fokban engedi kihajtani a fedelét, bár egy kézzel nem nyitható. Az FX503VM készülék alsó háza hasonló az Asus GL503-as házához. Mindkettőn fellelhető egy szerviznyílás, amely egy csavar eltávolításával elérhetővé válik. Ezen keresztül könnyen hozzáférhetők a HDD és SSD háttértárak, valamint az operatív memória. A hűtőrendszerhez azonban csak több csavar eltávolítása után jutunk hozzá.

Csatlakozók - billentyűzet - kijelző

A csatlakozók kiosztása hagyományos. A bal oldalon található Ethernet, 2 db USB 3.0-s,1 db HDMI 2.0-s port, és egy kombinált fejhallgató csatlakozó. A laptop hangrendszere két, ICEpower technológia által támogatott hangszóróból, és egy háttérzaj kiszűrésére alkalmas mikrofonból áll. Maximális hangereje 70 db. A közép és magas hangok egyensúlyban vannak, a basszusokat is hallani lehet, igaz meglehetősen gyengén. 

asus-fx503vm-gamer-laptop.jpgA klaviatúra háromszintű háttérvilágítása piros színű. A viszonylag rövid – 1,8 mm-es – billentyűút kényelmes gépelést és hatékony használatot biztosít. A gamer Asus laptopokhoz hasonlóan itt is ki vannak emelve a WASD billentyűk. A finom tapintású érintőpad egy kissé balra tolódik.

Az FX503-as egy 1920 × 1080 pixel felbontású képernyőt kapott, amelynek képfrissítési frekvenciája 60 Hz, betekintési szöge pedig 178 fok. A kijelző legnagyobb hiányossága, hogy maximális fényereje csak 235 cd/m2, ráadásul a kontrasztarány szintén alatta marad az elvárt értéknek.

Hosszas teljes terhelés esetén a ventilátorok zajszintje eléri az 50 dB-t. Ez az érték rosszabb  a versenytársaikénál. 


Asus laptop szerviz - Budapest

Ahogy a világmárka minden modell, így a fent bemutatott Asus gamer laptop szervizi ellátása is megoldott Budapesten. Vannak a garanciával rendelkező hardvereszközök javítására fenntartott márkaszervizek és vannak a garancián túli márkafüggetlen javítóműhelyek, ahol akkumulátor és töltő is vásárolható a készülékhez, a kijelző csere helyben megvárható.

A bejegyzés trackback címe:

https://service.blog.hu/api/trackback/id/tr4313879174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása