Online vásárlás. Ipari és háztartási gépek, berendezések. Alkatrész csere. Fűtéstechnika. Laptop szerviz Budapest.

szolgáltatás - termék - online vásárlás

Ruha apróhirdetés feladás

marketing

Akár márkás holmit is rejthetnek a ruha apróhirdetések

Ruha apróhirdetés feladásTöbb oka is lehet annak, miért válna meg valaki a már nem használt ruhájától. Sokszor egész egyszerűen csak megun az ember egy-egy ruhadarabot, ezért is adna túl rajta. Jóllehet a gyermek kinőtt ruháit sem szeretnénk őrizgetni örökké és polcról polcra pakolni azokat. S persze többeknek ismerős helyzet lehet az is, amikor ajándékba kap az ember ruhát a szeretteitől, de nem az ízlésének való a holmi. A ruha apróhirdetések nem csak az eladóknak jelenthetnek jó felületet termékük értékesítéshez, hanem azoknak is egyfajta kincsesbánya lehet, akik jó minőségű, márkásabb holmikra vadásznak, a boltihoz képest olcsóbb árakon.

Olcsóbb lehetőség

Nem véletlen, hogy sokan átfésülik a ruha apróhirdetések sorát, hátha olcsóbban hozzá
juthatnak a kiszemelt áruhoz, mint a boltokban. Ha szerencsés az ember, akár még alkudhat is valamennyit a hirdetésben megszabott árból. Gyakorta fel is tüntetik az eladók, hogy alkuképes lehet-e az ár.

Ruha apróhirdetés feladás barterezéssel?

Akad olyan hirdetési felület, mely támogatja a barterezés lehetőségét. Érdemes lehet megfontolni ezt a ruha apróhirdetések esetében is. Ha nem szorul rá az ember feltétlenül a pénzre, de lenne más jellegű dolog, aminek hasznát venné, a barterezés is jó lehetőség lehet az értékesítésben.

Munkaruházat is akad az apróhirdetések között

Az utcai ruhadarabok mellett menyasszonyi ruhát, s még munkaruhát is találhat az ember a ruha apróhirdetések hosszú sorában. Ha szempont a nagy nap előtt az is, hogy mit enged meg a pénztárca, érdemes körülnézni a használt menyasszonyi ruhák között is. Hasonlóképpen van ez a munkaruházat esetében is: jó minőségű termékek találhatók a ruha apróhirdetések táborában.

Képekkel még jobban eladhatók a ruha apróhirdetések

Sokat elárul az eladni kívánt ruhák állapotáról egy-egy fotó is. Éljünk a lehetőséggel, mellékeljünk annyi képet a ruha apróhirdetés mellé, amennyit csak enged a felület. A vásárlói bizalmat is könnyebben elnyerheti a hirdető, ha hiteles információkkal segít az apróhirdetésben.

Képes ruha apróhirdetéseket találsz a barterezz.hu weboldalon!

Emeld ki és add el gyorsabban!

Persze ha egy drágább ruhadarabról van szó, melytől esetleg gyorsabban szeretni megválni az ember, s hajlandó ezért némi pénzt is áldozni, az apróhirdetés kiemelése mellett is dönthet. Erről (az esetleges közvetítői jutalékok mellett) a díjtáblázatban tájékozódhatnak a hirdetők.

__________________

Az eredetileg linkelt weboldal már nem érhető el.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://service.blog.hu/api/trackback/id/tr5914939384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása