Online vásárlás. Ipari és háztartási gépek, berendezések. Alkatrész csere. Fűtéstechnika. Laptop szerviz Budapest.

szolgáltatás - termék - online vásárlás

A hírességek legkülönlegesebb esküvői gyűrűi

marketing
Esküvőre készülve karikagyűrű vásárlás előtt állsz? Sárga- vagy rozé arany érdekel? Vess egy pillantást a hírességek legkülönlegesebb esküvői ékszereire!

brillancy - esküvői gyűrűk

A sztárok szinte soha nem bújhatnak el a nyilvánosság elől. Kíváncsi szemek figyelik, mit viselnek, hogyan szórakoznak és viselkednek. A párválasztás kapcsán pedig ez a figyelem megsokszorozódik.

Évről évre olvashatjuk a hírességek legújabb eljegyzési híreit, s gyönyörködhetünk azokban a csodákban, melyekkel megkérik a hölgyek kezét. Kevesebbet hallunk viszont az esküvői- azaz karikagyűrűkről, pedig azokat férfiak is viselik. Ebben a cikkben ezek legkülönlegesebb példányairól olvashattok.

Halmozható esküvői gyűrűk

A „stackable”, azaz halmozható ékszerek minden helyzetben viselhetők, így esküvőre is tökéletesek. Alicia Keys hord ilyen, fehér és sárga gyémántokkal díszített kiegészítőket.

A stílus előnye, hogy a különféle vékonyka ékszerek sorrendje szabadon variálható. Akár egyetlen vékony gyűrűvel is kezdhetjük az esküvőn, az évek elteltével pedig vásárolhatunk hozzá továbbiakat. Inkább a hölgyeken mutat jól, de egyszerűbb változatát férfi sztárokon is látni.

Széles karikagyűrűk férfiakon

Az urak ujján nem a lehetvékony, hanem inkább a masszív formák mutatnak jól. Így vélekedik Ryan Reynolds is, közel 9 mm vastag ékszerét viselve. Színe élénk sárga arany, felülete pedig különleges.

Jay-Z pedig 10 mm széles darabot visel, szintén egyedi felületkezeléssel.

Férfi hírességek gyémánttal

Ódivatú elképzelés, hogy az urak nem viselhetnek nagyobb gyémántot. John Legend gyűrűje hagyományosnak indul, közepén azonban pavé foglalatban apró gyémántok sorakoznak. Mindez illik kifinomult stílusához.

Persze még a nagyobb kövek is kelthetnek férfias hatást, ha illenek viselőjük személyiségéhez. Offset, a rapper például hatalmas smaragdcsiszolású gyémánttal díszített ékszert hord.

Ívelt karikagyűrűk

A karika nem egészen karika Carrie Underwood ívelt ékszerén. Ez azonban gyönyörűen áll a sztárnak, kiváltképpen, hogy egy másik ívelt gyűrű mellett viseli. Ha tehát a vőlegény ívelt sárga arany eljegyzési gyűrű vásárlása mellett dönt, választhatunk hasonló stílusú kiegészítőt a házasságkötésre, hogy együtt még szebben mutassanak.

 

Összegezve: A hírességek rajonganak a különleges kiegészítőkért. Esküvői gyűrűk tekintetében is igyekeznek divatos, de egyedi megoldásokhoz folyamodni. Általában sárga- fehér vagy rozé aranyból készült terméket választanak, gyakran gyémántdíszítéssel, különleges felületkezeléssel vagy formákkal. Cikkünkben női és férfi sztárok ékszereiről volt szó.

A bejegyzés trackback címe:

https://service.blog.hu/api/trackback/id/tr2516701442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása