Online vásárlás. Ipari és háztartási gépek, berendezések. Alkatrész csere. Fűtéstechnika. Laptop szerviz Budapest.

szolgáltatás - termék - online vásárlás

Könyv: egészséges táplálkozás

marketing

Új könyvek és hangoskönyvek a helyes étrendről - és a köpönyegről

egeszseges-taplalkozas-hangoskonyv.jpgAjánlott könyvünk célja, hogy bemutassa az egészséges táplálkozás alapelveit, előnyeit és gyakorlati megvalósítását. A könyv három fő részből áll: az első részben az élelmiszerek összetételét, hatását és csoportosítását ismerteti, a második részben a táplálkozási igényeket, a kalóriaszükségletet és az energiamérleget mutatja be, a harmadik részben pedig a leggyakoribb táplálkozási problémákat, mint például az elhízás, a cukorbetegség, a magas vérnyomás, a koleszterinszint, a csontritkulás, az allergia, a laktózérzékenység, a gluténérzékenység, a vegán és vegetáriánus étrend stb. tárgyalja.

A könyv végén található egy receptgyűjtemény, amely egészséges, ízletes és változatos ételeket kínál a mindennapi étkezéshez. A könyv számos ábrát, táblázatot, diagramot és fotót tartalmaz, amelyek segítenek az olvasónak megérteni és alkalmazni az egészséges táplálkozás elveit. A könyv szerzője egy elismert dietetikus és táplálkozási szakértő, aki több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a területen. A könyv célközönsége mindenki, aki szeretne egészségesebben étkezni, javítani az életminőségét, megelőzni vagy kezelni a táplálkozással összefüggő betegségeket, vagy egyszerűen csak többet megtudni a táplálkozásról. A könyv egyik lehetséges címe lehet: Mindent a táplálkozásról - A legátfogóbb és leglátványosabb útmutató a táplálkozásról.

Hangoskönyvek az egészséges étkezésről

A táplálkozás bibliája: Dale Pinnock, a brit táplálkozási szakértő és szakácskönyvíró könyve, amelyben 80 különböző betegséghez és egészségügyi problémához ajánl ételeket, amelyek segítenek a megelőzésben és a gyógyulásban. A könyvben megtalálhatók a táplálkozás alapjai, a legfontosabb tápanyagok, a legjobb élelmiszerek, valamint 150 ízletes recept. A hangoskönyv 8 óra 36 perc hosszú, és angol nyelven hallgatható meg.

Személyre szabott táplálkozás: Dr. Eran Segal és Dr. Eran Elinav, a Weizmann Intézet kutatói által írt könyv, amelyben bemutatják a korszakalkotó programjukat, amely segít megtalálni a személyre szabott étrendet, amely a legjobban illik a saját testünk és bélflóránk egyedi jellemzőihez. A könyvben szó esik a vércukorszint szabályozásáról, a testsúlycsökkentésről, a jóllakottság érzéséről, valamint a bélrendszer egészségéről. A könyvben található egy kérdőív, amely segít meghatározni a saját glükémiás profilunkat, valamint 50 recept, amelyek segítenek összeállítani a személyre szabott étrendünket. A hangoskönyv 10 óra 5 perc hosszú, és angol nyelven hallgatható meg.

Intuitív étkezés: Evelyn Tribole és Elyse Resch, a táplálkozási pszichológia szakértői által írt könyv, amelyben bemutatják az intuitív étkezés módszerét, amely segít megszabadulni a diétázás káros hatásaitól, és helyreállítani a természetes étvágyat és testi jelzéseket. A könyvben 10 alapelvet ismertetnek, amelyek segítenek felépíteni egy egészséges és kiegyensúlyozott kapcsolatot az étkezéssel és a testünkkel, valamint leküzdeni az evészavarokat, az önértékelési problémákat, és az érzelmi evést. A hangoskönyv 13 óra 13 perc hosszú, és angol nyelven hallgatható meg.

Megvásárolhatók, azaz online megrendelhetők szakmai webáruházakban.

Új hangoskönyv társblogunkban

Most került fel ajánló blogunkra egy új hangoskönyv: Gogol A köpönyeg-eA történet főhőse Akakij Akakijevics, egy szegény és szerény másoló, aki egy hivatalban dolgozik Szentpéterváron. Akakijevics élete egyetlen öröme a másolás, amit nagy lelkesedéssel és odaadással végez. A munkatársai azonban nem becsülik meg, hanem kigúnyolják és bántják. Egy nap Akakijevics rádöbben, hogy a régi köpönyege már annyira elkopott, hogy nem lehet megfoltozni. Elhatározza, hogy új köpönyeget csináltat Petroviccsal, a szabóval. Ehhez azonban sok pénzre van szüksége, ezért elkezd takarékoskodni, és minden fölösleges kiadástól megvonja magát. Végül összegyűlik a szükséges összeg, és Akakijevics büszkén viseli az új köpönyeget, amelyet a hivatalban is megcsodálnak. Egy este, amikor hazafelé tart, két rabló megtámadja, és ellopja a köpönyeget. Akakijevics kétségbeesetten próbál segítséget kérni a hatóságoktól, de senki sem foglalkozik vele. Végül egy tekintélyes személyhez fordul, aki azonban durván elutasítja, és megfenyegeti. Akakijevics ekkor összeomlik, és betegségbe esik. Néhány nap múlva meghal, és senki sem gyászolja. Halála után azonban kísértetként visszatér, és elkezdi ellopni a köpönyegeket az utcán járó emberektől. Egy éjjel a tekintélyes személy is áldozatául esik, aki megijed, és elájul. Ezután Akakijevics kísértete eltűnik, és többé nem látják.

A bejegyzés trackback címe:

https://service.blog.hu/api/trackback/id/tr4218259283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása