Online vásárlás. Ipari és háztartási gépek, berendezések. Alkatrész csere. Fűtéstechnika. Laptop szerviz Budapest.

szolgáltatás - termék - online vásárlás

Az alkoholfüggőség egyre több embert érint

marketing

alkoholfugoseg.jpg

Szerte a világon a legelterjedtebb szenvedélybetegségként van számontartva. Nemcsak az egyénre, hanem a családra és az egész társadalomra hatással van az alkoholizmus, már csak ezért sem szabad félvállról venni.

Ki számít alkoholistának a WHO szerint?

  • akinél az alkoholfüggőség súlyos egészségi károsodást, pszichés elváltozást és/vagy társadalmi beilleszkedési zavarokat idéz elő.

A túl sok alkohol szervkárosodáshoz és pszichés zavarokhoz vezethet. Sok baleset, bűncselekmény történik azért, mert az egyén alkoholos befolyásoltság alatt áll.

TUDTA?

Az elfogyasztott alkohol az emésztőrendszerből a száj, a gyomor és a bél nyálkahártyáján keresztül szívódik fel és kerül be a véráramba. Onnan a májba jut, ahol normális körülmények között lebomlik és az anyagcsere folyamatok során kiürül a szervezetből.

Ha a máj méregtelenítő funkciója nem működik, úgy a szervezetünk képes hozzászokni a magasabb alkoholszinthez és függővé válhat.

Az alkohol a központi idegrendszerre hat és megszünteti az agykéreg gátló funkcióit, eufórikus állapotba kerülünk, ahol felszabadulhatnak a gátlásaink, csökken az ítélőképességünk és jókedv lesz ránk jellemző.

Egyedül nehéz a leszokás, mindenképp segítségre szorul az, aki alkoholproblémákkal küzd.

Sokáig lehetne sorolni az alkoholfogyasztás árnyoldalait, de az okok közül kiemelendő az is, hogy a szeszes italok nagyon magas kalóriatartalommal bírnak, így könnyen vezethet elhízáshoz is, ha valaki sok alkoholt iszik.

Az elhízás pedig további betegségekhez vezet, a fogyókúra pedig nem könnyű dolog. Aki már számtalan „csodadiétát” kipróbált az igazán tudja.

Ezzel kapcsolatban jó hír, hogy ma már van lehetőség arra, hogy az orvostudomány eszközeivel fogyjunk. Itt a fogyasztószerekre gondolunk, amelyek csökkentik az étvágyunkat, így kevesebb étellel is beérjük. Lényegében annyit kell enni, amennyi tápanyagra a szervezetünknek szüksége van.

A fentermin, szibutramine hatóanyagok a segítségünkre vannak abban, hogy ne érezzük az állandóan nyomasztó éhséget, hanem helyette jól érezzük magunkat a bőrünkben. Megkímélve ezzel magunkat az állandó nassolástól, a fölös kalóriabeviteltől.

Ezzel együtt pedig megindul a tartalékok felhasználása, így a fogyás is. A zsírégetés felgyorsítása tovább segíti a fogyást (Genesis Clenbuterol), az egyik legjobb zsírégető hatóanyag a clenbuterol.

Tájékozódjon Clenbuterol fogyasztószer vélemények felől az interneten és gyűjtsön minél több információt, hogy ne érhesse meglepetés, tudja mire számíthat.

A bejegyzés trackback címe:

https://service.blog.hu/api/trackback/id/tr9918265445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása