Online vásárlás. Ipari és háztartási gépek, berendezések. Alkatrész csere. Fűtéstechnika. Laptop szerviz Budapest.

szolgáltatás - termék - online vásárlás

Törökország legnagyobb vendéglátóipari gép gyártója

marketing

konyhatechnologia.jpg

Törökország legnagyobb és leghíresebb HORECA beszállító csoportjának előkelő tagja az Öztiryakiler a legelsők egyikeként 1958-ban lett alapítva.

A cég sikerességét jól példázza telephelyének növekedése a hosszú évek során: 50 nm-ről 140.000 nm-re nőtt mindösszesen 5 évtized alatt.

Munkatársainak száma a kétezres évek legelején már meghaladta az 1300 főt. 

A gyár virágzása a megfontolt fejlesztéseknek és az eredményes marketingnek, sales munkának egyaránt köszönhető.

Jelen pillanatban több mint 100 viszonteladóval dolgozik csak Törökországban és ezzel piacvezető az ipari konyha szektorban. Ezen felül öt kontinens több mint 100 országában elérhetők viszonteladói. Magyarországon az Attase Gastro Kft ipari konyhatechnológiai cég képviseli őket majdnem 20 éve.

Elmondhatjuk, hogy az Öztiryakiler röviden Ozti a világ top 15 konyhatechnológiai cége közé sorolható szinte minden tekintetben.

A cég folyamatos növekedése és jó teljesíténye a megbízható korrekt áron forgalmazott gépek piacán már többször felhívta gazdag nyugati befektetők figyelmét. Kevesen tudják, hogy 2019-ben a Hoshizaki Europe Holding B.V a japán Hoshizaki Corporation európai csoportja óriási összeget fektetett a gyárba és ezzel egy nagyon szép jövőt vázolt fel számukra. 

A partnerségnek köszönhetően az Ozti tovább tudja növelni piaci részesedését a világ vendéglátóipari szektorában és versenyképesebbé tud válni a legnagyobb európai gyártók mint pl a Berto’s Rational ellenében.

Elmondható, hogy a befektetésnek köszönhetően az Öztiryakiler rendelkezik Törökország leginkább továbbfejlesztett gyártási technológiával, gyári alkalmazásaival és gépparkjával. 

K+F, P&D, mérnöki egységei, erős laboratóriumi és projekttervei, valamint termék-folyamatfejlesztési tanulmányokkal kapcsolatos alkalmazásai a műszaki egyetemek és a TUBITAK támogatásával valósulnak meg. Ezt bizonyítandóan Törökországban a legtöbb tanúsítvánnyal és szabadalommal rendelkeznek az ipari formatervezés és modellezés kategóriájában.

Viszonteladóknak világszerte nagymértékű támogatást nyújtanak a tervezési, gyártási folyamat és a szervizelés során. Munkatársaikat nagy termékválasztékkal szolgálja ki, raktározási, előkészítése, főzési, üzembetartási és szerviz technológiai háttérrel és eszközökkel szolgálja ki. Referenciái között Magyarországon is szállodák, konyhák, kávézók, cukrászdák, kórházi, katonai és iskolai egységek találhatók. 

Szerte a világban majdnem 3000 saját gyártású termékre vannak független, nemzetközi tanúsító központok által ellenőrzött, kiadott és elfogadott papírjaik. Érvényesek hazai és export piacokra egyaránt. Néhány darab: CE az európai regionális piacra, ETL és NSF az Amerikai Egyesült Államokra és EAC Oroszországra.

Az Öztiryakiler irányítási rendszereit először ISO 9001 minőségirányítási rendszer tanúsítvánnyal 1998-ban, majd ISO 14001 környezetirányítási rendszer tanúsítvánnyal, ISO 22000 élelmiszerbiztonsági irányítási rendszer tanúsítvánnyal és ISO 22163 IRIS nemzetközi vasúti ipari szabványra tanúsította.

A bejegyzés trackback címe:

https://service.blog.hu/api/trackback/id/tr6416809290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása