Online vásárlás. Ipari és háztartási gépek, berendezések. Alkatrész csere. Fűtéstechnika. Laptop szerviz Budapest.

szolgáltatás - termék - online vásárlás

Hogyan válasszam ki a legjobb ipari gépeket?

marketing
Életmód- szolgáltatás - gépek. Új konyha nyitásakor felmerülő kérdés, hogyan válasszuk ki a legjobb ipari gépeket. Az alábbi cikkben ezeket a vásárlási szempontokat vesszük sorra.

ipari gép budapest

Egy étterem esetében fontos szempont, hogy mindig a lehető legjobb ételeket készítsük, de emellett az sem mellékes, hogy ezeket milyen berendezések segítségével tesszük. Egy rosszul megválasztott ipari konyhai berendezés ugyanis akár csökkentheti is a munkafolyamatok hatékonyságát. Emiatt mindenképp érdemes megfontolni, hogy mikor, milyen konyhai gépet szerzünk be. Ezért most összeszedtünk néhány szempontot, arra vonatkozóan, hogy hogyan válasszuk ki a legjobb ipari gépeket a konyhába.

Konyhai gépek kiválasztása gyártók szerint

A konyhai gépek esetén is megtapasztalható az, mint ami minden más területen is, vagyis hogy a világelső márkák termékeinek árfekvése jellemzően magasabb, mint az ismeretlen gyártók termékei. Azonban mindenképp érdemes szem előtt tartanunk, hogy az olcsó húsnak híg a leve elv miatt, ildomosabb a minőségi, ismert gyártók termékei közül választani. Konyhai berendezés stílustól függetlenül ilyen például a:

  • Tecnodom,
  • Fimar,
  • Aristarco.

Konyhai gépek kiválasztása típus szerint

Bizonyos konyhai gépek esetében a típus kialakítása sem mindegy. Mosogatógépek esetében például nem mindegy, hogy feketeedény mosogatógépet, kalapos mosogatógépet, vagy egy összetett alagutas mosogatógépet választunk.

Ugyanezt érdemes megfontolni azonban a hűtésre alkalmas berendezések között is, hiszen egy hűtőszekrény, egy fagyasztószekrény, valamint egy sokkoló hűtő is merőben más feladatok ellátására lehet alkalmas.

Konyhai gépek kiválasztása teljesítmény szerint

Legyen szó egy egyszerű botmixerről, húsdarálóról, vagy esetleg egy ipari sütőről, a teljesítmény egyik esetben sem elhanyagolható. A gyengébb teljesítmény ugyanis könnyen vezethet oda, hogy az adott munkafolyamat belassul, mert az ott használt eszköz nem rendelkezik a szükséges teljesítménnyel.

Konyhai gépek kiválasztása kapacitás szerint

Nincs is annál rosszabb, mint amikor a számolatlan szennyes edény azért sorakozik a pulton, mert nem a megfelelő kapacitással rendelkező mosogatógépet választottuk ki. Emiatt a teljesítmény mellett a kapacitás a másik fontos jellemző, ami meghatározhatja egy adott konyhai gép használhatóságát.

Konyhai gépek kiválasztása ár szerint

Attól függően, hogy milyen konyhai eszközre is van szükségünk az ár igen széles skálán mozoghat. A nagykonyhai berendezések árai ahogy említettük nagyban függnek a gyártó kilététől, de a típus, a teljesítmény, és a kapacitás is beleszólhat a végső árcédulán található összegbe. Mindezek fényében hosszútávon semmiképp sem érdemes az olcsóbb termékeket vásárolnunk, hiszen ezzel azt kockáztatjuk, hogy kevésbé megbízható, vagy gyengébb teljesítményű gépet szerzünk be. Ugyanakkor a ló túloldalára sem érdemes esnünk, hiszen a legdrágább eszközök beszerzése lehet szimpla pénzkidobássá válna, ha számunkra egy kisebb teljesítményű és kapacitású gép is elegendő lenne.

Összegezve

A fentieket tehát mindenképp érdemes figyelembe venni, ha új nagykonyhai berendezést szeretnénk vásárolni. Ezzel nem csak a feleslegesen nagy költségeket spórolhatjuk, hanem az esetleges rossz döntésekből eredő következményeket is.

______________________

 

szerviz-budapest.jpg

 

 

Gyors laptop szerviz Budapesthonlap: optimalizált háztartási gép márka szerviz

A bejegyzés trackback címe:

https://service.blog.hu/api/trackback/id/tr9716297426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása